Werkwijze

Wij gaan graag het gesprek aan, luisteren naar de wensen, beginnen met schetsen, overleggen en bouwen, om er vervolgens voor te zorgen dat het eindresultaat je zal doen verbluffen.

1. Idee

We hebben klanten die précies weten wat ze willen, maar ook klanten die hun interieur graag willen veranderen, maar verder nog geen idee hebben. Linksom of rechtsom, het is allebei mogelijk. Wij denken namelijk heel graag mee over de verschillende mogelijkheden én materialen!

2. Schetsen

Nadat de plannen zijn gesmeden, gaan we aan de slag met schetsen. Dit doen we om précies uit te tekenen hoe het moet gaan worden, maar ook om ervoor te zorgen dat alles tot in de millimeter uitgetekend wordt, zodat het alles précies op maat past. Vervolgens wordt hier een 3D tekening van gemaakt. 

3. Vervaardigen

Meer dan tevreden met de ontwerpen? Mooi! Dan is het de hoogste tijd voor ons om aan de slag te gaan. Dit doen we vanuit onze werkplaats in Oud-Beijerland. Hier hebben we verschillende apparaten staan om ervoor dat het interieur ook daadwerkelijk zo mooi wordt als van tevoren is uitgedacht.

4. Implementeren

Nadat de meubelstukken gemaakt zijn, worden deze meegenomen naar de eindlocatie om daar vervolgens in elkaar te zetten of af te werken. Dit gebeurt met uiterste precisie. Klaar? Dan zorgen we voor de laatste finishing touch om er zéker van te zijn dat je blij zult zijn met je nieuwe interieur!

Merck interieurbouw Oud-Beijerland

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of zakelijk project?


Contactformulier