OVER ONS

Een balie in een winkel, een toffe bar in een restaurant, een exclusieve keuken of een mooie inloopkast in een woning. Het is de passie van Marck Bijkerk om elke mogelijke droomplek te realiseren. Werken, wonen, slapen koken of gewoon ontspannen… Marck ontwerpt en denkt mee om welk plan dan ook werkelijkheid te laten worden. En bij zijn vrouw Inge kan men terecht voor stylingtips of exclusieve accessoires.

Marck Bijkerk is een opgeleid meubelmaker en genoot zijn opleiding aan het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam. Sindsdien heeft Marck 7 jaar werkervaring opgebouwd bij de beste leermeester, waarna hij in september 2016 als zelfstandig ondernemer is gestart.

STIJLVOL DESIGN

Een door Merck Interieurbouw ontworpen interieur blijkt niet alleen prachtig met stijlvol design, maar ook praktisch, comfortabel en doordacht. “We onderscheiden ons door ruimtes te creëren die zowel voorzien in de gemakken van een luxe woning als erop berekend zijn een volledig leven mee te gaan.” Een woonkamer ziet Marck het liefst als een ontspanningsbelevenis, een keuken als een gezellige culinaire sensatie, een slaapkamer als een plek voor droomgenot en voor badkamers noemt hij de mogelijkheden van moderne tot tijdloze ontwerpen eindeloos..

Marck en Inge Bijkerk hebben ‘meedenken met de klant’ hoog in het vaandel staan.

EXCLUSIEF

Merck Interieurbouw zit aan de Anthony Fokkerstraat 3D op het bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland. Boven de werkplaats, waar Marck het grootste deel van de tijd is te vinden en waar onder zijn handen de meest exclusieve inrichtingen ontstaan, zit een fraaie showroom. Niet alleen zijn daar allerlei luxe materialen te vinden die voor de interieurs worden gebruikt, maar ook de nodige interieuraccessoires.

Inge Bijkerk neemt, nadat Marck zich op een nieuw interieur heeft uitgeleefd, maar wat graag de verdere styling op zich, of dat nou een woon- of slaapkamer, een bar, een kastenwand of een badkamermeubel betreft.
Daarvoor is Merck Interieurstyling in het leven geroepen. Ook Inge heeft “meedenken met de klant” hoog in het vaandel staan.

Een interieur van Merck Interieurbouw’zegt Marck, brengt een huis vol leven, door het gebruik van warme kleuren en luxe materialen: “Daardoor straalt een interieur de sfeer uit waar Merck Interieurbouw om bekend staat. Maatwerk en het meedenken met onze klanten is ons specialisme.”

En: “Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke designstijl en een luxe afwerking krijgt elk door Merck ontworpen en gemaakt interieur een high-end uitstraling waar menig bezoeker jaloers op zal zijn.”